Adio, play-off! CSM Poli Iași a rămas la 7 puncte în urma Astrei după înfrângerea cu Sepsi

Iașiul mai păstrează doar șanse pur teoretice de a termina sezonul regulat în primele șase, după eșecul cu 1-2 (1-1) suferit în fața codașei Sepsi Sf. Gheorghe, luni, la Brașov, în etapa a 21-a a Ligii I. CSM Poli a rămas la șapte puncte în spatele Astrei și are nevoie de o minune pentru a evolua în play-off la primăvară.

Oficialii din Copou par resemnați cu gțndul că vor evolua din nou în a doua grupă valorică, dar promit că se vor agăța de fiecare punct pentru a-și juca șansa până în ultimul meci.

„Din păcate, am făcut un meci slab, în special în repriza a doua, iar șansele noastre la play-off s-au diminuat drastic după această înfrângere neașteptată. Nu înțeleg de ce am jucat atât de slab. Cu siguranță, terenul înghețat poate fi o cauză, absențele au contat și ele, dar chiar și în aceste condiții ar fi trebuit să luăm cele trei puncte”, a declarat președintele lui CSM Poli Iași, Adrian Ambrosie.

Acesta a criticat prestația arbitrului George Găman, care a dictat un penalty discutabil pentru gazde și l-a eliminat eronat pe stoperul Jagodinskis, în finalul partidei.

„Jagodinskis a fost eliminat total eronat. A fost un cartonaş roşu comic. Fundaşul nostru nu l-a lovit pe jucătorul lui Sepsi, doar l-a atins. Vom face memoriu şi vom solicita anularea cartonaşului roşu acordat lui Jagodinskis, dar şi suspendarea jucătorului echipei Sepsi, pentru simulare grosolană. Reluările arată clar că jucătorului a fost eliminat eronat. Și penalty-ul a fost discutabil. După căderea lui Nikolic jocul a continuat, iar portarul nostru, fair-play, a dat mingea afară. După un minut, arbitrul a dictat penalty. Cu siguranţă, dacă faza ar fi continuat, arbitrul nu mai revenea să dicteze penalty”, a completat Ambrosie.

Share