Ce îi lipsește lui Lionel Messi: „Sper ca fotbalul să-şi plătească această datorie faţă de mine”

Lionel Messi a câștigat cinci Baloane de Aur și numeroase titluri cu Barcelona, iar în anul 2018 și-ar putea completa vitrina cu un trofeu ce îi lipsește și pe care și-l dorește enorm.

În momentul în care echipa națională a Argentinei s-a calificat la Campionatul Mondial din Rusia, selecționerul Jorge Sampaoli a făcut următoarea declarație: „Fotbalul îi datorează o Cupă Mondială lui Messi”. Această afirmație i-a fost amintită de curând starului Barcelonei, într-un interviu publicat pe site-ul FIFA, iar fotbalistul a răspuns râzând: „Am auzit acea declaraţie şi mi-a spus acelaşi lucru şi personal! Sper ca fotbalul să-şi plătească această datorie faţă de mine”.

Ajuns la 30 de ani, Lionel Messi ar putea cuceri titlul de campion mondial cu echipa sa națională, după 32 de ani de așteptare din partea argentinienilor. Ar fi al treilea trofeu de acest gen pentru Argentina și primul pentru fotbalistul ce activează în Spania.

Înainte de toate, Messi a reușit un hat-trick în viața personală și este nu este încă cu gândul la competiția internațională ce se va disputa în Rusia. Acesta a fost rugat să continue fraza „În 2018, Lionel Messi va fi…”, și fotbalistul nu a stat foarte mult pe gânduri: „Tată pentru a treia oară”.

 

Share