Memorialul “Vladimir Arnautovic”, ediția a II-a

CSU Ploiești organizează duminică, 17 decembrie, cu începere de la ora 17:00, la Sala Sporturilor “Olimpia”, la cea de-a II-a ediție a Memorialului “Vladimir Arnautovic”.

Evenimentul dedicat regretatului antrenor sârb, plecat prematur dintre noi la vârsta de 43 de ani, se va desfăşura pe parcursul a aproximativ trei ore și va cuprinde o serie de activități cu mare priză la public. După ce, în urmă cu exact un an, Sala Olimpia a găzduit în tribunele sale aproximativ 2.000 de spectatori veniți să-i aducă un omagiu celui care a fost cel mai de succes antrenor străin din istoria baschetului românesc la nivel de club, Clubul Sportiv Universitar Ploiești a luat decizia de a păstra aceeași rețetă de succes și în acest an.

Astfel, evenimentul va debuta, la ora 17:00, cu un scurt montaj video ce va rememora momentele frumoase și încărcate de glorie trăite în arena campionilor alături de regretatul tehnician sarb. Apoi, pe parchetul sălii vor păși, în apaluzele dumneavoastră, baschetbaliștii echipei ploieștene “sub 14 ani”, care vor susține un meci amical împotriva unei grupări de top din Serbia. Este vorba despre Mega Bemax, reprezentanta uneia dintre cele mai puternice școli de baschet din țara vecină şi echipa care, în sezonul precedent, a reușit să învingă unul dintre coloșii Serbiei – Steaua Roșie Belgrad. Delegația sârbă va sosi la Ploiești în cursul serii de vineri, iar clubul nostru le va fi gazdă oficială, urmând să le acordăm oaspeților noștri și câteva momente de recreere la Casa Poporului, Therme sau la “Cuțitu d’Argint”, la Sinaia, pe Valea Prahovei.

Nu vor lipsi, în pauzele meciului propriu-zis, nici demonstrațiile de baschet ale tuturor grupelor de juniori din cadrul clubului CSU Ploieşti, care au pregătit momente de îndemânare și exerciții interesante în ultimele săptămâni, alături de antrenorii noștri. Ca de fiecare dată, la astfel de evenimente, majoretele își vor face și ele apariția pe parchetul Sălii Olimpia și promit să încânte publicul cu câteva coregrafii de Crăciun, special alese pentru acest eveniment. La final, după premierea tuturor copiilor și juniorilor, memorialul se va încheia pe ritmurile melodiei “Ruska Ruska”, una dintre favoritele mentorului nostru, profesorul Vladimir Arnautovic.