Metaloglobus a rămas fără antrenor. Bogdan Vintilă și-a reziliat contractul

Pauza competițională la nivelul eșalonului secund a adus o primă demitere de antrenor

Metaloglobus București a încheiat prima parte a întrecerii de eșalon secund pe o poziție 15, cu 20 de puncte, departe de rigorile conducerii clubului. După un început bun de campionat a urmat un declin total reflectat, fidel, și de faptul că în ultimele opt apariții Metaloglobus a marcat un singur gol! Despărțirea de antrenorul Bogdan Argeș Vintilă, artizan al promovării grupării în eșalonul secund a decurs, de aici, firesc.

” Așteptările noastre erau, evident, mult mai mari. Suntem una dintre puținele formații de eșalon secund cu banii la zi și căutam, în consecință, o poziție mai comodă la sfârșitul acestui an. Îi mulțumim lui Bogdan pentru implicare și pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul colaborării noastre”, a punctat președintele lui Metaloglobus, Marius Burcă.

Vintilă a adăugat, la rândul lui, că ”s-a încheiat o perioadă frumoasă din cariera mea, o experiență interesantă în Liga 3 și Liga 2. Am promovat și am contribuit la primii pași din istoria clubului în Liga 2. Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din familia Metaloglobus în această perioadă și le doresc mult succes în continuare”.

În cel mai scurt timp, o săptămână spun oficialii clubului, va fi anunțat numele noului antrenor principal al divizionarei secunde Metaloglobus.