Un jucător important de la ACS Poli a ”uitat” să revină la antrenamente înainte de duelul cu Dinamo

Încă un jucător e ca și plecat de la Timișoara. În săptămâna premergătoare duelului cu Dinamo, tehnicianul Ionuț Popa nu l-a avut la dispoziție pe Valentin Crețu. Fundașul lui ACS Poli a plecat la București pentru a-și rezolva anumite probleme ”personale”. El a anunțat antrenorul de intențiile sale, dar primise liber doar până miercuri.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani nu a revenit până azi în Banat, deși mai sunt trei zile până la meciul de campionat cu Dinamo. Gabriel Cânu și Alexandru Țigănașu, accidentați, sunt celelallte absențe certe ale timișorenilor. ”Nu pot alcătui cel mai bun 11. Dinamo susține că a pierdut patru jucători. Dar ceilalți, Oliva, Corbu… Sunt la fel de buni. Așa vreau să facă și jucătorii mei. Va trebui să ținem cont și de condițiile… Aștept enorm de mult de la ei”, a declarat Ionuț Popa, antrenorul principal al lui ACS Poli.

Valentin Crețu e o altă absență cel puțin inedită din lotul alb-violeților. Fundașul de 28 de ani se gândea la plecare după meciul cu Dinamo și a acuzat probleme în familie pentru a pleca de la echipă câteva zile. Dar Popa nu l-a avut nici la antrenamentul de ieri. ”Mă deranjează atitudinea lui Crețu. Încă de sâmbătă am avut o discuție cu președintele că are probleme de familie și că trebuie să-l învoim… E un lucru inadmisibil, înaintea unui joc cu Dinamo să absenteze. Marți a fost învoit din nou să vină miercuri. Eu am făcut un referat și l-am înaintat președintelui. E prima dată când un jucător trece peste voința mea… Înțeleg, dar și noi avem nevoie să terminăm bine campionatul. Să nu-mi ziceți că ceilalți nu simt… E un caz unic. Dacă astăzi nu vine nu mai face parte din lot pentru meciul cu Dinamo. Sunt mâhnit”, a conchis Popa. ”Dacă avem ofertă pentru Crețu va fi vândut”, a concluzionat Radu Birlică, noul președinte al lui ACS Poli.

Partida ACS Poli – Dinamo se dispută luni, 18 decembrie, de la ora 20.00, și încheie practic anul calendaristic în Liga I.

Foto: PoliTimișoara/Facebook

Share