Mbappe vrea să își elimine idolul din Liga Campionilor: „Eu reprezint Franța. Sentimentele personale sunt pe planul secund”

Paris Saint-Germain va juca în optimile Ligii Campionilor împotriva campioanei en-titre, Real Madrid, iar perla francezilor este gata să dea nas în nas cu idolul său.

Kylian Mbappe este încrezător în forțele echipei sale și este de părere că PSG va putea elimina Real Madrid din Liga Campionilor.

„Sigur că o putem învinge pe Real Madrid. Dacă noi nu credem, atunci cine să creadă? Cu siguranță o putem face. Știm că nu va fi ușor, dar vom munci până în februarie pentru a fi pregătiți atunci când va veni momentul. În Liga Campionilor trebuie să întâlnești cele mai bune echipe și Real Madrid este una dintre ele. Va fi un meci extraordinar și depinde de noi să ne menținem nivelul și să ne demonstrăm calitățile”, a spus Kylian Mbappe, potrivit Digi Sport.

Fotbalistul de doar 18 ani al parizienilor este un fan declarat al lui Cristiano Ronaldo, dar se consideră un jucător profesionist care va pune pe primul plan interesele echipei de club și nu se va lăsa afectat de admirația pe care o are față de starul portughez.

„Este adevărat, dar meciul este principal. Eu reprezint Franța pentru că suntem ultimul club francez rămas în competiție, așa că sentimentele personale sunt pe planul secund și cea mai importantă e calificarea”, a spus atacantul francez.