CSM Poli Iaşi încheie anul pe locul 8, la patru puncte de play-off

Iaşiul s-a despărţit cu o victorie concludentă de propriii suporteri, 3-1 cu Juventus Bucureşti, în Copou, în etapa a 22-a a Ligii I, ultima din acest an. Echipa lui Flavius Stoican s-a impus prin golurile marcate de Platini (11), Sin (28) şi Cisse (50), golul oaspeţilor fiind reuşit de Călinţaru (26). În urma acestui succes, CSM Poli a atins borna celor 30 de puncte la final de an şi va aborda ultima linie dreaptă din 2018 de pe locul 8, la patru lungimi de campioana Viitorul, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off.

În ciuda eşecului suferit în penultima rundă a anului, 1-2 cu Sepsi, ieşenii continuă să mai creadă în play-off.

“Am pierdut trei puncte mari în meciul cu Sepsi, dar victoria cu Juventus ne menţine în grafic. Este important că am încheiat anul cu o victorie, iar anul viitor vom aborda ultimele patru meciuri la victorie. Vom încerca să le câştigăm pe toate pentru a ajunge în play-off. Suntem conştienţi că va fi foarte greu, dar ne vom agăţa de fiecare meci, de fiecare punct”, a declarat preşedintele ieşenilor, Adrian Ambrosie.

Paradoxal, echipa din Copou a obţinut rezultate mai bune cu echipe din play-off în prima parte a campionatului. Elevii lui Stoican au luat patru puncte FCSB-ului şi Astrei şi au învins pe Dinamo în Copou, dar au pierdut ambele partide cu nou-promovata Sepsi şi au cedat puncte importante în faţa codaşelor Juventus şi Mediaş.

Ieşenii au intrat în vacanţă şi se vor reuni pe 7 ianuarie 2018.

 

Share