Remiză albă între ACS Poli și Dinamo în ultimul meci al anului din Liga I. Noi plecări de la Timișoara lui Ionuț Popa

ACS Poli Timișoara și Dinamo București au încheiat anul 2017 cu o remiză, scor 0-0, care nu ajută pe niciuna dintre cele două formații. ”Câinii” iernează pe locul 7 iar bănățenii pe 9, ambele în afara play-off-ului, obiectiv vizat la startul sezonului.

Cu destule absențe de ambele părți, timișorenii au fost mai periculoși în prima repriză de pe ”Dan Păltinișanu”. Totuși, ocaziile partidei le-au aparținut alb-roșiilor. În partea a doua atât Rivaldinho (min. 56), cât și Bokila (72), nu au reușit să-l învingă pe Cătălin Straton din postura de unu la unu cu portarul lui ACS Poli.

Dinamo a rămas pe 7, cu 34 de puncte, la egalitate cu locul 6 – FC Viitorul. În timp ce ACS Poli are șanse foarte mici să mai spere la play-off, având doar 26 de puncte din 22 de jocuri. Mai mult, Ionuț Popa riscă să mai piardă jucători importanți în iarnă. Dacă despărțirea de brazilianul Miguel Bianconi era previzibilă, atacantul fiind modest și pentru standardele Ligii I, Ivan Curjuric și Valentin Crețu ar putea reprezenta pierderi notabile. În special fundașul dreapta, care a fost titular constant. Toți cei trei au lipsit din lotul pentru meciul cu Dinamo.

ACS Poli Timișoara: Straton – B. Străuț. Melinte, Șeroni, Ciucur – Vașvari, Artean (cpt.) – Al. Munteanu, Doman (73 Haruț), Bîrnoi (81 Croitoru)– Drăghici (86 Abraw). Pe bancă: Curileac – Bocșan, L. Oprea, Podină. Antrenor: Ionuț Popa.

Dinamo București: Penedo – Dudea, Katsikas, Maric, Oliva – Mahlangu, Nascimento (23 Corbu) – Hanca (cpt.), Rivaldinho (57 Bokila), Salomao – Nemec (79 R. Moldoveanu). Pe bancă: Brănescu – Nica, I. Gheorghe, I. Șerban. Antrenor: Vasile Miriuță.

Share