Gheorghe Hagi cauta soluții pentru Ianis: „Trebuie sa joace”. Cum și-a motivat fiul

Gheorghe Hagi s-a declarat dezamagit de faptul ca Fiorentina nu si-a indeplinit promisiunea, anume ca fiul sau, Ianis, va juca la prima echipa a gruparii italiene.

„Regele” cauta inca solutii pentru tanarul fotbalist, marturisind ca cel mai important lucru pentru Ianis este sa joace, indiferent de numele echipei la care o va face.

„Trebuie sa joace. Cautam o solutie. Nu i s-au dat sanse in aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis ca va juca? Eu am fost de fata, mi-au spus ca dupa doua, trei luni de formare va juca. Eram incantat, dar nu s-a intamplat asa. El a pierdut un an si jumatate din cariera lui. Era in primii 100 din lume sub 21 de ani. Cand nu joci dispari de pe piata. El a muncit, dar nu i s-a dat sansa.

E obligatoriu sa mearga oriunde, doar sa joace fotbal! Am discutat cu Fiorentina si trebuie gasita o solutie. Nu excludem nimic. Directorul sportiv de la Fiorentina a fost de acord ca ceva trebuie facut. In vara a fost printre cei mai buni din amicale, in primii sase ca note in La Gazzetta dello Sport. Situatia lui e foarte delicata acum, a pierdut ritmul, intensitatea. imi pare rau, dar asta e”, a declarat Gheorghe Hagi potrivit gsp.ro.

Hagi a dezvaluit ca si-a incurajat fiul, oferindu-i chiar propriul exemplu: „Tu ce crezi ca am vorbit cu el? I-am explicat unde eram eu inainte de ’94. Jucam in Serie B, la Brescia, si am fost cel mai bun la Mondial. Trebuie sa stii sa scoti ce e mai bun din fiecare moment, oricat de greu ar fi si sa nu-ti pierzi pasiunea, placerea”.

Share