Kylian Mbappe a împlinit 19 ani și are ambiții mari: „Vrem să câștigăm totul”

Kylian Mbappe a implinit 19 ani pe 20 decembrie si a vorbit in cadrul unei conferinte de presa sustinute in Qatar, acolo unde PSG efectueaza un stagiu de pregatire.

Tanarul fotbalist a dezvaluit care sunt lipsurile echipei, spunand ca jucatorii ar trebui sa se cunoasca mai bine intre ei pentru a reusi sa formeze un grup cu adevarat unit.

„Ne cunoastem foarte bine, insa inca mai lipsesc cateva automatisme pentru a ne cunoaste cu adevarat. Avem un super atac si cred ca putem face inca si mai bine. Se fac cinci luni de cand suntem impreuna, am reusit deja sa dezvoltam anumite lucruri si intr-un an ar putea fi si mai bine. Ne cunoastem foarte bine, insa inca lipsesc unele automatisme pentru a ne cunoaste cu adevarat. Cred ca putem ajunge la asta rapid pentru a face lucruri foarte frumoase pentru Paris Saint-Germain. Avem mult talent, insa pentru a castiga titluri va trebui sa fim o echipa adevarata, cred ca suntem capabili sa o facem”, a marturisit Kylian Mbappe, potrivit Digi Sport.

Intrebat despre sentimentele ce il incearca atunci cand evolueaza in compania vedetelor Cavani si Neymar, Mbappe a raspuns ca este „de-a dreptul incredibil”, completand: „Ma uit ce fac ei pentru a incerca sa invat. Cand il ai pe Cavani, care pentru mine este cel mai bun atacant din lume, si pe Neymar, care are totul pentru a deveni cel mai bun din lume, ai foarte multe de invatat. Sunt foarte mandru sa evoluez alaturi de jucatori ca ei”.

In ceea ce priveste obiectivele clubului parizian, Mbappe a dat de inteles ca echipa va ataca toate competitiile in care activeaza, cu acelasi interes: „Toata lumea stie ca Liga Campionilor este o competitie importanta pentru noi. Vrem sa castigam totul si nu trebuie sa neglijam nicio competitie. Ne vom incarca bateriile in timpul vacantei pentru a putea reveni si a incerca sa castigam toate competitiile”.

Share