Gică Popescu este de partea lui Ștefan Radu: „Eu chiar îl înțeleg”

Cosmin Contra a incercat in zadar sa il convinga pe Stefan Radu sa revina la echipa nationala a Romaniei. Fotbalistul nu are de gand sa raspunda prea curand convocarii, iar Gica Popescu il intelege.

Fostul mare jucator a explicat situatia lui Stefan Radu si este de parere ca decizia sa de a nu mai veni la echipa nationala trebuie respectata. De asemenea, Popescu il felicita pe Contra pentru incercarea de a-l repatria pe fotbalistul lui Lazio.

„Eu il inteleg foarte bine pe Stefan Radu. E un jucator profesionist, iar el a considerat ca e mai important sa stea linistit langa familie. El a venit la un moment dat la echipa nationala, asa ca nu trebuie acuzat. A venit, a vazut ca nu merge, a vazut ca nu sunt rezultate, sta si isi apara contractul de la echipa de club.

Contra a facut foarte bine ca a incercat sa discute cu el, ca a incercat sa aduca la nationala cei mai buni jucatori.
Stefan Radu este unul dintre cei mai valorosi fotbalisti romani, joaca meci de meci in Italia de zece ani.

Eu chiar il inteleg, dar nu trebuie fortat, el trebuie sa simta cand vine la echipa nationala. Nationala e in suflet, e o inima, daca nu simti aceste lucruri, mai bine stai acasa. El, probabil, nu simte” , a declarat Gheorghe Popescu, potrivit Telekom Sport.

Share