VIDEO | Urări din partea handbalistelor de la CSM București!

Cea mai valoroasa echipa din Romania a tinut neaparat sa le ureze fanilor si tuturor romanilor traditionalele mesaje pentru Craciun si Anul Nou.

„Reginele Europei” din 2016 s-au distrat de minune la filmari. Simpatica Majda Mehmedovic a dat tonul distractiei.

Campioanele mondiale Camille Aygllon si Gnonsiane Niombla, dar si vicecampioana mondial Amanda Kurtovic au invatat cu aceasta ocazie cateva urari in limba romana.

A venit vacanta si pentru handbalistele de la CSM Bucuresti. Detinatoarele titlului in „Liga Florilor” nu vor avea insa foarte multe zile libere pentru ca sezonul se reia la inceputul lui ianuarie, iar meciurile din Liga Campionilor bat la usa chiar la finalul lunii.

Tocmai de aceea, „tigroaicele” au facut apel la fani, sa fie pregatiti sa infrunte impreuna adversarii din campionatul national, dar si pe cei din Liga Campionilor, competitie pe care CSM Bucuresti a castigat-o in 2016 si pe care si-o doreste din nou.

Mesajele handbalistelor de la CSM Bucuresti pentru fani

Amanda Kurtovic – „Craciun fericit si un an nou foarte bun!”

Marit Frafjord – „Va doresc sa aveti un Craciun fericit si sper sa va intalnesc pe toti la meciurile noastre viitoare. La multi ani!”

Camille Aygllon-Saurina – „Va urez sa aveti un Craciun fericit alaturi de prieteni si familie si sa va simtiti foarte bine! La multi ani!”

Gnonsiane Niombla – „Craciun fericit tuturor! Sper sa aveti un an nu foarte bun, sanatate si la multi ani!”

Line Jorsensen – „Craciun fericit! La multi ani! Va doresc un an nou mai bun! Aveti grija la artificii! Ne vedem la meciurile din Liga Campionilor!”

Nathalie Hagman – „Va urez un Craciun fericit alaturi de familie si prieteni. La anul va asteptam sa ne sustineti la toate meciurile!”

Sabina Jacoben – „Va urez sa aveti un Craciun super alaturi de cei dragi. Sper sa ne revedem cu bine in 2018. La multi ani!”

Making of sedinta foto&mesaje de sarbatori

Sursa: Ștefan Gavan