Florin Chivulete, președinte la Agricola Borcea! Călărășenii caută jucători în București

Agricola Borcea a avut o primă parte a campionatului parcursă departe de pretenții

Ambițiile echipei din Borcea erau însemnate la promovarea grupării în Liga a III-a. Chiar dacă a dat semne că s-ar putea ancora la realitatea competiției, cu o serie de rezultate apreciate, Agricola pregătește partea secundă a campionatului de pe o incomodă poziție a XII-a, cu doar 8 puncte, în clasamentul din C2. Oamenii care conduc echipa nu se împăcă cu situația și caută soluțiile pentru ca în retur formația călărășeană să avanseze, convingător, spre partea superioară a clasamentului.

Florin Chivulele ar urma să devină, în acest sens, omul pus să gestioneze situația grupării din postura de președinte. Fostul conducător al grupării Unirea Tărlungeni face, în aceste zile, demersuri pentru completarea lotului de jucători la echipa din Borcea. Chivulete s-a aflat, în acest scop, alături de antrenorul Daniel Iftodi, în Colentina, pentru a încerca să obțină împrumurile unor jucători de care divizionara A antrenată de Marius Baciu se va despărți în această iarnă.

”Nu este deocamdată nimic oficial în acest sens dar dorim o colaborare cu un om cu experiența lui Florin Chivulete. Am văzut despre ce este vorba, la nivelul Ligii a III-a, și dorim să reconsiderăm din mers activitatea echipei la toate nivelurile” a punctat Aniel Nedelcu, primarul din Borcea, în legătură cu dorita implicare a lui Florin Chivulete la Agricola.