”Tigroaicele” se țin de glume. Cum ”arată” podiumul mondial al handbalistelor de la CSM

Componentele echipei feminine de handbal CSM București s-au reîntâlnit în Sala Apollo din Capitală, astăzi, la primul antrenament din 2018. Și cum multe dintre ele nu s-au mai antrenat împreună dinaintea Campionatului Mondial revederea a fost plăcută. Și a dat ocazia și unor șotii.

După cum se observă din imaginea alăturată, franțuzoaicele Camille Ayglon Saurina și Gnonsiane Niombla s-au pozat pe prima treaptă a unui podium aflat în sala bucureșteană, în timp ce suedeza Isabelle Gullden s-a așezat lângă treapta a treia, cu capul plecat… O aluzie la faptul că primele au câștigat titlul mondial în Germania în timp ce colega lor a ocupat locul 4.

Camille Ayglon Saurina a postat fotografia pe pagina sa oficială de Facebook, adăugând următorul comentariu: ”Primul antrenament din 2018. Revederea cu prietenele. Și prima glumă made in CSM. PS – Te iubesc, Bella Gullden”. Și suedeza a postat aceeași fotografie, iar comentariul ei e la fel de șugubăț: ”Înapoi în București… O palmă în față”. 

În 5 ianuarie, CSM București va juca meciul din optimile de finală ale Cupei României, cu AHCM Slobozia, iar în 10 ianuarie va evolua la Zalău, în Liga Florilor.

Formația bucureșteană va disputa primul meci în faza a doua a Ligii Campionilor pe teren propriu, în 26 ianuarie, contra deținătoarei trofeului, Eto Gyor (Ungaria).

Share