LA MULȚI ANI, CU NUMĂRUL 15 DIN 100% SPORT! Robert Glință, speranță pentru Tokyo

Anul 2018 nu putea începe decât cu un nou număr al revistei 100% Sport. Revista noastră intră în al 6-lea an de existență, 100% Sport fiind continuatoarea IlfovSport, că tot se poartă în sportul românesc acest cuvânt.

Înainte de a intra pe magazinul online sau să mergeți la un chioșc de ziare, pentru a intra în posesia numărului 15 al revistei 100% Sport, redacția noastră vă urează un “La mulți ani” sincer și să fiți alături de noi toată viață. Le mulțumim tuturor cititorilor care ne dau în continuare speranță și ne fac să credem lună de lună, zi de zi, oră de oră că presa sportivă nu este moartă sau îngropată, cum o dau unii specialiști.

Noul număr al revistei începe cu un medaliat recent, pentru că redacția noastră ține să scoată în evidență viitorul sportului românesc. Campion mondial de juniori la 100 m spate, în bazin olimpic, în 2015, clasat pe locul 8 la Jocurile Olimpice de la Rio, în aceeași probă, Robert Glință (20 ani) a încheiat anul 2017 cu o medalie de bronz la CE în bazin scurt. Tânărul înotător în care se pun speranțele la o medalie la Tokyo 2020 povestește cum se pregătește în America și cum se descurcă la facultatea de psihologie din Los Angeles. “2017 a fost un an cu suficiente realizări pentru mine, începutul şcolii în SUA şi câştigarea medaliei de bronz la Campionatele Europene în bazin scurt fiind încununări ale eforturilor depuse”, a declarat Robert Glință, înotătorul în care se pun toate speranțele pentru o medalie la Tokyo, în 2020.

Ce mai citim în primul număr din 2018 al 100% Sport

Maria Olimpia Onea, 23 de ani, a adus României o medalie importantă la Campionatul Mondial de Culturism și țintește aurul la viitoarea întrecere internațională.

Clubul care i-a dat pe campionii Lavinia Miloșovici și Corina Căprioriu, CSȘ Lugoj, a serbat 60 de ani de activitate

Ce s-a ales din stadionul unde băteam Olanda. Construită în anii ’50, arena „Farul” se află într-o stare de degradare avansată, iar tentativa autorităţilor locale de a construi un nou stadion pare sortită eşecului.

Povestea de succes a lui Costel Enache. Venit în vară la FC Botoşani, antrenorul a dus echipa moldoveană în plutonul fruntaș al Ligii I. Botoșaniul a devenit o echipă de top și are şanse mari la play-off, fiind calificată și în „sferturile” Cupei României.

Mariana Tîrcă se ocupă de micii handbaliști. Una dintre cele mai mari handbaliste ale României a deschis recent, sub Tâmpa, o academie care-i poartă numele. Antrenoarea spune că va urma modelul lui Gheorghe Hagi la fotbal.

Lista oamenilor de sport născuți în România sau cu origini la noi care trăiesc (sau au trăit) „peste mări și țări” este foarte mare. Marian Burlacu prezintă un serial intitulat „Diaspora sportivă românească”. În noul episod, aflăm despre alergătoarele de șosea Constantina Diță, Lidia Șimon, Anuța Cătună, Luminița Talpoș și Adriana Nelson Pintea, care au ales să se antreneze peste Ocean.

Ce făceați în ianuarie 1988? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

La Lecția de Sport aflăm cum a apărut poarta. “Cușca” în care trebuie introdusă mingea, în „sportul rege”, dar și în alte jocuri precum handbalul, poloul pe apă sau hocheiul pe gheață, este un cadru cu formă dreptunghiulară de care se prinde o plasă.

Handbalistul, pugilistul și fotbalistul Aurelian Temișan. În afara carierei sale muzicale și mai nou celei teatrale, este cunoscut faptul că o altă mare pasiune a apreciatului Aurelian Temișan este sportul, despre care susține că dintotdeauna a făcut parte din viața sa. Îi curge prin vene sânge alb-albastru, deci ține cu Craiova.

Marcel Pușcaș debutează în 100% Sport. Chiar dacă lucrează la FRF și va candida pentru postul de președinte, Marcel Pușcaș a fost cooptat în echipa de publiciști a revistei noastre și scrie despre cel mai negru an din istoria naționalei de fotbal a României.

Omul din spatele medaliilor. Antrenor al lotului feminin de canotaj, Mircea Roman (65 de ani) spune că retragerea unor sportive îl face să o ia, în fiecare an, de la capăt

CSM Ploiești, punct și de la capăt. Cătălin Burlacu (40 de ani) s-a angrenat într-un nou proiect în „Orașul Aurului Negru”. Cu fostul căpitan al Asesoft-ului în postura de antrenor-jucător, CSM Ploiești a terminat prima fază a Ligii I, Grupa 2, pe primul loc.

Cum “dăm jos” sarmalele și cârnații. Sărbătorile de iarnă au venit cu foarte multe tentații așezate frumos pe masă. Florin Nicola ne învață cum să profităm de prima lună a anului pentru a ne recăpăta condiția fizică.

Infografie despre golgheterii Europei. Cristiano Ronaldo și Lionel Messi se întrec în fiecare an în cifre, cine are mai multe goluri și cine mai bate un record.

Totul despre anul 2018. În paginile revistei noastre, ca-n fiecare an, aveți toate evenimentele sportive importante într-un format grafic de excepție.

În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC.

Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, fostul atacant al Progresului, Marin Dună, a ales echipa favorită.

Unde găsești 100% Sport?

Rețeaua de distribuție a revistei 100% Sport, care se vinde împreună cu IlfovSport, se dezvoltă pe zi ce trece și ținem să vă anunțăm că în afara Bucureștiului, publicația noastră poate fi găsită în alte 23 zone ale țării.

În curând, 100% Sport încearcă să pregătească o nouă surpriză cititorilor fideli ai revistei, printr-o accesare și mai ușoară a produsului, dar până atunci, iată și chioșcurile de unde vă puteți achiziționa publicația lunară:

Județul Argeș:
Chioșcurile Media Press Distribution

Buzău:
De la chioșcurile Calliope

Cluj- Napoca:
Trop Press

Constanța:
Cuget Liber

Județul Dolj:
Astebra Com

Județul Mureș:
Centrul de Presă

Județul Prahova:
Calliope

Județul Teleorman:
Franco Rom

Timișoara:
Inovation MSN Distribution
TimPress
Bacau
Desteptarea
Avatar

Brașov
Arca Press

Botoșani
Publiset

București
Pardado – Sector 2

Brăila

Elga Cosil

Demirani

Călărași
DomMitica

Galați
Nykemar

Iași
Window Media
Tumi Press

Neamț
Sed Press
Atent Media

Suceava
Info Group
Jupiter Press

Vâlcea
Gydani Press

Vaslui
Țara de Jos
Apimunt

De asemenea, îi anunțăm pe toți distribuitorii de presă din România că pot avea Revista 100% Sport la chioșcuri, dacă vor lua legătura cu zona de distribuție a publicației, printr-un mail la adresa  redactie@100sport.ro sau de la secțiunea MAGAZIN de pe site-ul nostru www.100sport.ro.

Share