Primul transfer al iernii pentru CSM Poli Iași

Mijlocașul ofensiv al divizionarei secunde Știința Miroslava, Alexandru Taciuc, este noul jucător al lui CSM Poli Iași. În vârstă de 22 de ani, Taciuc a semnat pe trei ani cu gruparea din Copou din postura de jucător liber de contract, după ce i-a expirat angajamentul cu echipa din liga secundă. Noua achiziție a Iașiului poate evolua pe orice post de la mijloc în sus: mijlocaș central, mijlocaș de bandă și atacant.

„Taciuc a semnat cu noi pe o perioadă de trei ani, este primul nostru transfer. Este un jucător tânăr, de perspectivă, care poate crește în valoare la echipa noastră. Taciuc se va prezenta la reunirea lotului și va face deplasarea cu noi în cantonamentul din Antalya. Noi îi dorim bun venit în Liga I și sperăm să se acomodeze cât mai rapid rigorilor primei ligi”, a declarat președintele Adrian Ambrosie.

Taciuc s-a format la Liceul cu Program Sportiv Iaşi, iar trei ani de juniorat i-a petrecut la Academia Hagi. Din vara anului 2016 a jucat la Știința Miroslava, echipă cu care a promovat în liga a doua, în acest an. Tânărul jucător a fost decisiv în lupta pentru promovare în liga secundă, marcând golul victoriei în ultima etapă, cu Miercurea Ciuc. În prima parte a acestui sezon, Taciuc a evoluat în 20 de partide pentru Ştiinţa Miroslava, marcând patru goluri.

 

Share