BC SCM Timișoara a învins-o din nou pe concitadina BC Timba

Un nou meci același deznodământ în derby-ul Timișoarei la baschet masculin. Cu un lot ”franjurat” nou promovata BC Timba i-a ținut piept timp de trei sferturi surorii mai mari, BC SCM. ”Leii” s-au impus în cele din urmă cu 98-83 și rămân pe poziția a doua a Ligii Naționale.

Timba a câștigat primul sfert, cu 27-20, apoi a cedat treptat inițiativa până când rotația scurtă avută la dispoziție nu a mai făcut față. Problemele mai mari au apărut la finele sfertului 3, când Naylor a acumulat patru faulturi și a fost scos temporal de pe parchet. În sfertul 4 BCT-ul s-a detașat definitiv, având la un moment dat și un avanta de 22 de puncte.

”Urșii” nu au câștigat până acum niciun meci direct cu BC SCM și rămân pe locul 10 în LNB. Pentru BC Timba au punctat: Cameron Naylor, 21 de puncte, M. Lazăr (11), Boloni (8), Reljic (19), Kovacevic (10), L. Rotariu (6), Balmuș (2) și Medgyesy (6). ”Leii din Banat” i-a avut realizatori pe: Jordan Burdgess (22 puncte), Popa Calotă (10), Drăgușin (3), Tohătan (8), Komatina (14), Gheorghe (11), Mijajlovic (16) și Diaz (14).

Pentru BC Timba urmează pe 13 ianuarie un meci pe teren propriu cu Craiova. BC SCM Timișoara întâlnește peste trei zile, tot de la ora 18.00, Piteștiul, în ”Olimpia”.

Share