Principalele ținte ale lui CSM Poli Iași în această iarnă

După ce au obținut semnătura tânărului Alexandru Taciuc, de la Știința Miroslava, oficialii lui CSM Poli Iași ar putea realiza două noi transferuri în acest sfârșit de săptămână. Președintele executiv Adrian Ambrosie a declarat că sunt șanse mari ca jucăorii Bogdan Gavrilă (Ethnikos Achna) și Valentin Crețu (ACS Poli Timișoara) să îmbrace din această iarnă tricoul alb-albastru.

Fundaşul dreapta Valentin Crețu (29 de ani) este sub contract cu ACS Poli Timișoara, dar şi-a depus memoriu pentru a deveni liber. Dacă îşi va rezolva situaţia contractuală cu clubul de pe Bega, Crețu ar putea semna cu Iaşiul.

De asemenea, fostul dinamovist Bogdan Gavrilă (26 de ani) este așteptat duminică, la reunirea lotului, pentru a semna contractul cu Iașiul.

„Am discutat cu mai mulți jucători în ultima perioadă, tatonăm mai multe piste atât din Liga I, cât și din străinătate. Mjlocașul Bogdan Gavrilă va veni la reunirea lotului și va semna cu noi, dacă nu vor apărea probleme de ultim moment. Și fundașul dreapta Valentin Crețu ar putea fi jucătorul nostru din această iarnă. El este sub contract cu Timișoara, dar vrea să plece de pe Bega. Și-a depus memoriu, iar dacă va deveni liber, ne-a promis că va veni la Iași”, a declarat președintele executiv al Iașiului, Adrian Ambrosie.

Oficialul din Copou mai negociază în aceste zile cu Yasin Hamed (CFR Cluj), Alexandru Zaharia (Juventus București) și Florin Purece (Hapoel Ra’Anana).

CSM Poli se va reuni duminică, 7 ianuarie, la ora 14.00, la stadionul din Copou.

Share