IAŞI | Ştiinţa Miroslava va efectua stagiul centralizat de pregătire la Tărlungeni. Programul meciurilor amicale

Divizionara secundă Ştiinţa Miroslava va relua pregătirile pe data de 10 ianuarie, sub comanda antrenorilor Adrian Kerezsy şi Liviu Petrache. Jucătorii vor efectua vizita medicală pe 11 şi 12 ianuarie, iar până pe 22, când este programată plecarea în cantonament, se vor pregăti la baza sportivă de la Uricani.

Ştiinţa va efectua stagiul centralizat la Tărlungeni, în perioada 22 ianuarie – 2 februarie, interval în care va susţine şi 2-3 meciuri amicale.

Antrenorul Adrian Kerezsy speră ca în perioada de pregătire să joace cel puţin şapte meciuri amicale, unele fiind deja perfectate.

„Înainte de plecarea la Tărlungeni vom juca un amical cu juniorii de la LPS Iaşi, pe 17 ianuarie, iar în cantonament vreau să mai disputăm 2-3 meciuri. Urmează să vedem ce echipe vom găsi în zonă în acea perioadă. Vom reveni la Miroslava pe 2 februarie, iar până la reluarea campionatului vom mai disputa patru amicale. Pe 10 februarie vom juca cu Aerostar Bacău, pe 17 vom întâlni Romanul, iar pentru zilele de 7 şi 14 februarie vom căuta adversari în următoarea perioadă”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

 

Share