Baciu contureză lotul. Constantinescu a ajuns în Colentina

Marius Baciu a alocat primele zile ale reunirii echipei sale pentru urmărirea unor jucători aflați în vizor la capitolul transferuri

Puțini supravițuitori din efectivul folosit până acum va avea Marius Baciu în mandatul său la Juventus București. Portarii Stoian și Virgil Drăghia și jucătorii de câmp Wallace, Cazan, Băjenaru, Carabela, Florin Ștefan sau Ciprian Petre sunt jucătorii aflați în continuare în lotul pe care se va baza noul antrenor în stagiunea de primăvară.

Juventus a plecat la drum pentru pregătirea noului sezon devreme, pe 4 ianuarie, tocmai pentru ca Marius Baciu să profite de timpul necesar pentru a trece în revistă o serie de fotbaliști dornici să îmbrace tricoul echipei din Colentina. Experimentatul atacant Marian Constantinescu, ultima dată al FC Academica Clinceni, este foarte aproape de a parafa o înțelegere cu Juventus.

Bucureștenii își vor contura, mâine, în linii mari, lotul care va pleca, miercuri, într-un cantonament în Turcia care va cuprinde și disputarea a cinci partide de verificare.

Share