OPINIE | Alexandru David, „bombita” nucleara din fotbalul romanesc

Donald Trump(Presedinte SUA) si Kim Jong un (Conducator Suprem al Coreei de Nord) si-au gasit un competitor real in razboiul declaratiilor in ceea ce priveste lungimea si puterea butonului rosu, activant de bombe nucleare ce ar duce la izbeliste totala linistea pamantului, si asa precara.

Cin’ sa fie cel de-al treilea jucator pe piata nuclearelor?
Presedinte la Dinamo, Alexandru David declara deunazi urmatoarele:

“Necalificarea in play-off af fi similara cu o explozie nucleara, in urma careia putine caramizi ar mai ramane la Dinamo…”

Adus de la un trust de presa falimentar detinut de acelasi patron Negoita, presedintele David si-a dorit probabil sa epateze in declaratii incercand in acest fel sa atraga atentia asupra sa.
Ex-presedintele Catalin Petrescu, un alt apropiat al patronului-creditor, deborda de diplomatie, insa, cel mai probabil, acest lucru nu a fost pe placul conducerii si a fost debarcat din functie.

Chiar daca din varii motive Dinamo se afla in pragul colapsului, si chiar daca, in cel mai negru scenariu, Dinamo se va destrama, opinez ca domnul David Alexandru ar trebui sa dea dovada de decenta si sa foloseasca un alt gen de comparatii.

Un presedinte adevarat da incredere oamenilor din subordine, traseaza linii coerente si pozitive in vederea dezvoltarii si a progresului.
Daca discutam de explozii nucleare si alte bombite fumigene nu facem altceva decat sa aducem nori negrii asupra obiectivului.

Sau poate domnul David doreste sa egaleze performantele generatiei trecute de management stil “brutarie” in care declaratiile caraghioase aduceau rating televiziunilor in detrimentul fotbalului.

Cu declaratii lipsite de discernamant, fotbalul are de suferit.
Lipsa de performanta, tribune goale, fotbal inert, pot fi rezultatul unor declaratii explozive…

Asa ca…Hai sa fim seriosi/realisti domnule David!

 

 

Cristian Manea

cristian.manea@100sport.ro
Facebook – Cristian Manea