Reveniri spectaculoase la Penicilina Iaşi

Voleibalistele de la Penicilina Iaşi au reluat pregătirile la mijlocul acestei săptămâni, în propria sală, sub comanda antrenorului Rareş Puni.

De la reunire au lipsit basarabencele Maria Graboveţkaia şi Ecaterina Suslova, din cauza problemelor legate de viză, dar oficialii echipei ieşene speră ca luni cel târziu cele două jucătoare să ajungă la Iaşi. În schimb, antrenorul Rareş Puni le-a avut la primele antrenamente ale anului pe experimentatele sârboaice Milica Knezevic şi Vesna Sekulic. Cele două valoroase jucătoare au activat la Penicilina în sezonul trecut, dar în prima parte a campionatului au evoluat în liga a doua din Rusia.

Oficialii grupării ieşene speră ca până la reluarea campionatului, programată în week-end-ul viitor, să întărească lotul şi cu alte jucătoare experimentate.

„Sperăm ca până la ora primului meci, cel cu Tg. Mureş, să oficializăm transferurile celor două jucătoare din Serbia. Ne dorim să începem anul cu dreptul, de aceea încercăm în aceste zile să transferăm şi alte voleibaliste de valoare”, a declarat preşedintele clubului Penicilina, Vasile Chebac.

Divizia A1 de volei feminin se reia sâmbătă, 13 ianuarie, cu etapa a doua a returului, Penicilina Iaşi urmând să joace în deplasare, cu Medicina Tg. Mureş.