FC Botosani a revenit la antrenamente! Achim si Golofca au spus „prezent”

FC Botosani s-a reunit duminica, la baza sportiva Victoria, unde jucatorii lui Costel Enache au efectuat si primul antrenament din noul an.

La prima sedinta de pregatire au luat parte si Catalin Golofca, revenit de la FCSB, si Vlad Achim, imprumutat de la aceeasi echipa.

Elevii lui Enache vor efectua vizita medicala luni si marti, iar joi, 11 ianuarie, vor pleca in cantonamentul din Turcia.

Imprumutat pentru un sezon si jumatate de FCSB, Vlad Achim s-a declarat multumit de conditiile de la Botosani. “M-am inteles cu FC Botosani, am fost multumit de conditii, de tot ce am cerut. Am venit si pentru Costel Enache, am avut o colaborare buna la Piatra Neamt, stiam ce joaca, este o echipa agresiva care e pe stilul meu. Obiectivul este clar: intrarea in play-off. Asta s-a discutat de la inceput. FC Botosani a ajuns destul de sus in Cupa Romaniei si cred ca este un obiectiv care se poate realiza”, a spus Vlad Achim, potrivit btonline.ro

Olimpiu Morutan o va parasi in vara pe FC Botosani, pentru a activa in tricoul FCSB-ului, dar spera sa isi ajute pana la final echipa actuala: “Sper sa ne calificam in play-off, sa joc cat mai bine si sa imi ajut echipa. Nu ma voi menaja, eu vreau sa-mi fac treaba la Botosani pana in vara. Trebuie sa visam daca vrem sa facem ceva. Va fi foarte greu dar cu multa munca, ne vom putea califica in play-off. Avem un grup foarte bun si avem sanse mari”.

Si Catalin Golofca va juca pentru moldoveni in returul acestui sezon, dupa ce a cerut conducerii sa il transfere inapoi la Botosani. Acesta nu a reusit sa se impuna la FCSB si este fericit ca a revenit acasa: “Ma simt foarte bine, m-am intors acasa, sunt fericit. Mi-am dorit foarte mult sa ma intorc la FC Botosani. Astept sa incepem pregatire, sa muncesc mult si sa imi ajut echipa. Nu vreau sa vorbesc despre Steaua. Vreau sa-mi fac treaba cat mai bine la Botosani. Am venit mult mai puternic, am acumulat ceva experienta acolo. Trebuie sa prindem play-off-ul, avem o sansa foarte mare. Sper sa am evolutiile pe care le-am avut in trecut”.

Share