Valentin Creţu a refuzat oferta Iaşiului. CSM Poli va testa un fundaş dreapta spaniol

Transferarea unui fundaş dreapta rămâne prioritatea oficialilor de la CSM Poli Iaşi. Gruparea din Copou i-a reziliat contractul lui Tiago Almeida şi a rămas cu un singur jucător de profil pe acest post, Gabi Bosoi. Ieşenii sperau să-l transfere pe Valentin Creţu, de la Timişoara, dar aceasta a refuzat oferta de 4.000 de euro a clubului CSM Poli şi a ales să joace la Mediaş. Liber de contract după ce și-a reziliat angajamentul cu ACS Poli Timișoara, Crețu a refuzat salariul de 4.000 de euro lunar promis de oficialii ieșeni, urmând să dea curs, foarte probabil, unei oferte venite de la Gaz Metan Mediaş.

„Am renunțat la un salariu foarte bun la Timișoara pentru a pleca, iar Iașiul mi-a oferit un salariu mic”, a motivat Valentin Crețu alegerea făcută. CSM Poli Iași i-a promis inițial un salariu de 3.500 de euro, ulterior a mărit oferta cu încă 500 de euro, dar și această a doua propunere a fost refuzată de către fundașul dreapta în vârstă de 29 de ani.

În aceste condiții, ieșenii s-au reorientat pe piața străină și vor încerca să acopere postul de fundaș dreapta prin aducerea unui spaniol în vârstă de 27 de ani. Adria Gallego (FOTO) vine de la echipa spaniolă de liga a treia Atletico Saguntino și va face joncțiunea cu lotul ieșean în cantonamentul din Antalya. Gallego a mai evoluat în carieră la formațiile spaniole Deportivo La Coruna B, Portugalete, Castellon, Binefar, Lleida, Asco și Ciudad de Ibiza, dar în Statele Unite, la Storm.

„În primul rând îmi doresc să-i aduc o dublură lui Gabi Bosoi, pe postul de fundaș dreapta. Nu vreau să fie doar el acolo, îmi doresc să aibă concurență. Acolo consider că suntem descoperiți”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

 

 

Share