Nici nu se pune problema ca Hermannstadt să nu joace pe teren propriu meciul cu FCSB

AFC Hermannstadt, singura echipa de Liga a II-a ramasa in competitie, va disputa meciul din sferturile Cupei Romaniei impotriva vicecampioanei FCSB.

Potrivit regulamentului, meciurile din aceasta faza competitionala se vor juca pe terenul echipei mai slab cotate, iar in cazul in care stadionul aferent acesteia nu are nocturna, se va gasi cea mai apropiata solutie pentru disputarea partidei.

Stadionul Municipal din Sibiu nu are o asemenea instalatie, dar presedintele gruparii antrenate de catre Alex Pelici a anuntat ca se vor face eforturi astfel incat partida sa se joace sub ochii propriilor suporteri ce umplu stadionul la fiecare meci. Potrivit spuselor lui Teodor Birt, o solutie ar fi inchirierea unei nocturne mobile.

„Luam serios in calcul posibilitatea de a inchiria o instalatie de nocturna mobila. Daca o vom face, probabil pretul biletelor va creste putin, dar sunt convins ca suporterii vor lua cu asalt tribunele stadionului si de data aceasta, pentru ca nu in fiecare zi au posibilitatea de a o vedea pe FCSB in orasul lor. Sibienii merita o astfel de intalnire. Mi-as fi dorit sa jucam cu Gaz Metan, pentru ca am fi avut sanse mai mari sa ajungem in semifinale, dar vom face tot posibilul sa mai producem inca o surpriza in Cupa Romaniei – dupa ce am eliminat detinatoarea trofeului si a Supercupei Romaniei, FC Voluntari, in saisprezecimi, si pe Juventus Bucuresti, in optimi – chiar daca va fi infinit mai greu cu FCSB. Surprize insa s-au mai vazut in aceasta competitie”, a declarat Teodor Birt, potrivit Telekom Sport.

Share