Trei jucatori din prima ligă la reunirea Științei Miroslava. Programul meciurilor amicale

Divizionara secundă Știința Miroslava s-a reunit, miercuri, la baza sportivă de la Uricani, cu un lot de 28 de jucători. La primul antrenament al anului, antrenorii Adrian Kerezsy și Liviu Petrache au avut patru jucători noi față de lotul cu care s-a încheiat turul, trei dintre ei de la echipă de primă ligă, dar și mai mulți juniori ce urmează să fie testați. Noutățile de la reunire sunt portarul Ștefan Târnovanu (CSM Poli Iași), stoperul Andu Moisi (CSM Poli Iași), mijlocașul Sandu Iovu (Sepsi Sf. Gheorghe) și atacantul Cosmin Țapu (CSM Roman).

Lotul prezent la reunire: Turiță, Țintea, Târnovanu (CSM Poli Iași) – portari, Ambrosie, Cerneuțanu, Tăcuțanu, Bucur, Agrigoroaei, Cărăruș, Izmană, Căruță, Săvoaia, Asăvoaei, Sandu, Corban, Nemțanu, Viorică, Buhăcianu, Marin, Moisi (CSM Poli Iași), Țapu (Roman), Iovu (Sepsi Sf. Gheorghe). Pe lângă cei 22 de jucători, la reunire s-au mai prezentat și șase juniori pe care antrenorul Adrian Kerezsy dorește să-i testeze în următoarele zile. Față de lotul cu care s-a încheiat anul, au lipsit Taciuc (transferat la CSM Poli Iași), Chindriș și Crișan, ultimii doi fiind învoiți de antrenorul Kerezsy.

Cantonament la Tărlungeni

 

Fotbaliştii Ştiinţei se vor pregăti în următoarele zece zile la baza sportivă de la Uricani, iar pe 22 ianuarie vor pleca în cantonament la Tărlungeni, unde vor avea cartierul general până pe 2 februarie.

 

Programul meciurilor amicale pe care le va susţine Ştiinţa Miroslava:

17 ianuarie: Ştiinţa – LPS Iaşi

25 ianuarie: Ştiinţa – AFC Hărman

27 ianuarie: Ştiinţa – AFK Miercurea Ciuc

31 ianuarie: Ştiinţa – Precizia Săcele

7 februarie: Ştiinţa – CSM Roman

10 februarie: Ştiinţa – Aerostar Bacău

14 februarie: Ştiinţa – Foresta Suceava

17 februarie: Ştiinţa – CSM Roman

Share