Un jucător de la Dinamo face dezvăluiri: „Daca vor sa scape de mine trebuie sa achite un milion de euro”

Dinamo l-a exclus din lot pe Ionut Serban, iar acesta nu isi poate rezilia contractul fara ca Dinamo sa plateasca suma de 1 milion de euro catre Sportul Studentesc.

Nici un imprumut in esaloanele inferioare nu il tenteaza pe fotbalistul in varsta de 22 de ani, avand in vedere salariile foarte mici. Acesta a luat in calcul chiar retragerea prematura din fotbal, dar este constient ca trebuie sa isi intretina familia.

„O sa incerc sa-mi caut echipa, dar ar trebui sa ma ajute si ei. Nu sunt dispus sa merg la Liga a 2-a sau a 3-a imprumut si sa castig 1.000 – 1.500 de lei pe luna. Nu mai am 18 ani, am un copil, o sotie, trebuie sa-mi intretin familia.

As fi de acord sa reziliez, dar nu depinde de mine, pentru ca ar trebui sa se inteleaga cu Sportul. Stiu ca, daca vor sa scape de mine inainte de terminarea contractului (n.r. se termina in 2020), trebuie sa achite catre domnul Siman suma de un milion de euro.

Solutia nu este la mine, este intre Dinamo si Sportul. Eu stiu doar ce pot, si niciun antrenor nu mi-a dat sansele pe care le meritam, exceptand primul an, cand a fost Stoican si am jucat 21 de meciuri in campionat si am terminat pe locul patru.

Dupa ce au trecut doi ani, mi-au zis sa prelungesc contractul, nu inteleg de ce vrei sa-mi prelungesti contractul, daca tu nu vrei sa ma folosesti? in fiecare vara cei din club imi spuneau ca se vor baza pe mine in anul care urmeaza. Jucam cinci minute si eram trimis la echipa a doua. Apoi imi reprosau ca antrenorul nu ma doreste.

Au fost antrenori, nu dau nume, care mi-au transmis ca sunt jucator bun, dar ca nu au ce face, nu pot sa ma bage. De trei ani de zile mi se arunca in fata niste lucruri de copii mici.

O singura data mi-au zis sa ma duc la Iasi pe un salariu de doua ori mai mic si pe o perioada de un an si jumatate. Daca vrei sa ajuti un fotbalist, care iti apartine, il trimiti doar pe sase luni sau un an, parerea mea. Ei imi reprosau ca m-au bagat sa joc, dar nu am demonstrat.

Cum pot sa spui ca i-ai dat sanse unui jucator, daca atunci cand trei sau patru mijlocasi centrali erau suspendati sau accidentati, dar mereu se faceau improvizatii cu mijlocasi laterali sau fundasi laterali, iar eu tot nu jucam.

Lumea poate crede ca imi e bine la Dinamo, ca am un salariu pe care il iau la timp, dar sincer m-am gandit sa ma las de fotbal. Daca nu erau sotia si copilul, care sa ma ajute sa uit de nedreptatile care mi se fac as fi facut pasul acesta. Dar cariera mi se duce, e al treilea an in care mai mult am jucat la echipa a doua. Singura mea salvare este sa termin contractul cu Dinamo sau ei sa se inteleaga cu Sportul. Doar asa vad o iesire”, a declarat Ionut Serban, potrivit gsp.ro.

Share