Ivanovic și Bokila, prezenți la reunirea lui ASU Politehnica FOTO

Două nume cu rezonanță s-au aflat sub comanda lui Bogdan Andone la prima ședință de pregătire din acest an a Politehnicii din B. Noë Bokila și Dejan Ivanovic vor fi testați de alb-violeți pentru atacarea cu succes a sezonului de primăvară, unul în urma căruia suporterii timișoreni speră să ajungă măcar pe poziția a treia din Liga a II-a.

Tehnicianul ”Băieților în ghete”, Bogdan Andone așteaptă mai mulți jucători străini în probe în această perioadă. Primii sosiți sunt olandezul Noë Bokila (27 de ani), unul dintre frații mai celebrului Jeremy Bokila, atacant la Dinamo, și Dejan Ivanovic (23 de ani), un vârf sârb crescut la Kikinda. Ambii au evoluat însă până acum doar în ligile inferioare.

Mâine, gruparea timișoreană care se bucură de susținerea financiară a fanilor așteaptă sosirea unui junior român care activează în Italia. Centrul apărării și extrema stângă sunt alte zone pe care Andone le vrea acoperite la ASU Poli. Echipa bănățeană ocupă locul 5 în B și se află la șase puncte distanță de Chindia Târgoviște. Ocupanta locului 3 vine la Timișoara chiar în prima rundă oficială din 2018.