Ciprian Milea, primul transfer al Ştiinţei Miroslava

Fostul mijlocaş al Politehnicii Iaşi, Ciprian Milea, a semnat un contract pe un an şi jumătate cu divizionara secundă Ştiinţa Miroslava. În vârstă de 33 de ani, Milea este primul transfer reuşit de echipa din judeţul Iaşi în această iarnă. Mijlocaşul a fost dorit la echipă de antrenorul Adrian Kerezsy, cu care a lucrat la Politehnica în urmă cu câteva sezoane.

“Mi l-am dorit mult pe Milea în echipă. Este un fotbalist valoros, experimentat, iar faptul că este un caracter deosebit a contat foarte mult în alegerea mea. Îl cunosc de mult timp pe Milea, am lucrat cu el la Poli Iași și știu că ne poate ajuta”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

„Am ales cu sufletul să vin la Miroslava, în primul rând pentru antrenorul Adrian Kerezsy, cu care am mai lucrat în Copou. Dânsul m-a dorit mult și mă bucur că am semnat cu Ştiinţa”, a spus Milea după ce a semnat cu gruparea din Miroslava.

Gălăţean de origine, Ciprian Milea a evoluat în cariera sa la Dunărea Galaţi, Chimia Brazi, Oţelul Galaţi, Politehnica Iaşi, CSMS Iaşi, Petrolul Ploieşti, Fortuna Brazi, Fortuna Poiana Câmpina, Farul şi Metalosport Galaţi. Fotbalistul de 33 de ani poate evolua atât mijlocaș la închidere, cât și fundaș dreapta sau în centrul defensivei.