Echipa națională va juca o partidă amicală împotriva Suediei! Ce spune Cosmin Contra

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va disputa o partida amicala in compania reprezentativei similare a Suediei, pe 27 martie, pe teren propriu.

Cosmin Contra a dezvaluit ca a solicitat acest meci de verificare in vederea pregatirilor pentru intalnirile ce vor urma in cadrul Ligii Natiunilor.

„Nu ne luam nicio revansa, e continuarea pregatirilor pentru Liga Natiunilor, un meci important, cu o echipa calificata la Campionatul Mondial, a produs surpriza, o echipa nordica. Mi-am dorit o echipa nordica pentru ca in urna noastra valorica avem 3 sau 4 echipe cu profil nordic si atunci mi-am dorit o echipa de genul acela. Nu e nicio revansa, e o continuare a pregatirilor”, a explicat Cosmin Contra, potrivit Telekom Sport.

In ceea ce priveste lotul pe care il va convoca pentru amicalul cu Suedia, Cosmin Contra a marturisit ca vrea sa mai urmareasca jucatorii romani pana atunci, pentru a-i chema pe cei aflati in cea mai buna forma: „Am urmarit toate antrenamentele echipelor care dau jucatori la nationala si nu numai. Vom vedea ce se va intampla si cand va incepe campionatul, forma sportiva, daca sunt accidentati sau nu… Depind de foarte multe lucruri convocarile, dar am vrut sa fim cat mai aproape de toti jucatorii urmariti si sa avem informatii cat mai reale”.

Share