Narcisa Lecușanu sare în ajutorul prietenei Gabriela Artene

Una dintre cele mai importante handbaliste ale României după 2000, Narcisa Lecușanu a hotărât să o ajute pe fosta ei colegă de la echipa națională, Gabriela Artene, care a fost diagnosticată, de curând, cu o tumoare glomică la urechea dreaptă.

În acest sens, Narcisa Lecușanu a hotărât să deschidă o licitație publică pe pagina de facebook, pentru a strânge banii necesari operației de care are nevoie Gabriela Artene.

“A fost un moment foarte trist pentru mine să aflu că, Gabi este bolnavă și fac un apel către toți cei care o cunosc, si nu numai, să o ajutăm. Gabi are nevoie de două intervenții, prima dintre ele se ridică la 13.500 de euro și va fi făcută în Italia. Din păcate, clinica nu a fost de acord cu decontarea cheltuielilor prin Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că trebuie să o sprijinim. „Voi începe o licitație pe pagina mea de facebook (https://www.facebook.com/narcisa.lecusanu), unde voi pune mingea oficială cu care s-a jucat meciul pentru medaliile de bronz intre Buducnost – CSM Bucuresti la Final Four-ul Ligii Campionilor Handbal feminin 2017  și tricoul meu de la Gala Campioanelor Oltchim 2017 cu un mesaj pentru cel/cea care-l va licita. În aceste momente vreau să fim alături de Gabi și să încercăm să o ajutăm fiecare cu ce putem”, a declarat Narcisa Lecușanu pe pagina de facebook.

Licitația pentru mingea oficială a meciul Buducnost – CSM Bucuresti la Final Four-ul Champions League 2017 va începe de la 2.500 de lei, iar pentru tricoul Narcisei Lecușanu prețul pornește de la 800 de lei.

Gabriela Artene a jucat mai bine de 15 sezoane la Oțelul Galați și a ajuns cu echipa de pe faleza Dunării de trei ori în semifinalele Cupei EHF: 1997, 1998 și 1999. Gabi a mai jucat un sezon la Oltchim Rm. Vâlcea, cu care a câștigat Cupa României, și tot câte un sezon la Remin Deva și Politehnica Timișoara. La echipa națională a strâns 28 de selecții, reușind să înscrie 26 de goluri.

Ca antrenoare, Gabi a decshis o școală de handbal, în 2010, Handbal Art, unde le-a format, printre altele, pe Alexandra Dindiligan, Nicoleta Tudor sau Lăcrămioara Câlici.

Sumele obținute din licitația organizată de Narcisa Lecușanu vor fi transferate în conturile Gabrielei Artene la Banca Transilvania:

lei – RO44 BTRL RONC RT04 2982 4101

euro – RO91 BTRL EURC RT04 2982 4101

“De la suflet la suflet! Le mulțumesc anticipat celor care sunt alături de Gabi în aceste momente!”, a mai spus Narcisa Lecușanu.

 

Share