Ce arenă din România va găzdui amicalul cu Suedia: „Avem o comunicare oficială cu autoritățile locale”

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va disputa pe 27 martie, o partida de verificare impotriva reprezentativei similare a Suediei.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a anuntat ca meciul se va juca pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, dupa ce autoritatile locale si-au dat acordul pentru organizarea acestei partide.

Totodata, oficialul a dezvaluit ca tricolorii vor mai juca un meci amical in luna martie, dar adversarul va fi stabilit dupa ce va avea loc tragerea la sorti pentru grupele Ligii Natiunilor (24 ianuarie).

”Avem o comunicare oficiala cu autoritatile locale astfel incat in 27 martie sa organizam meciul cu Suedia la Craiova. Noi ne dorim si cred ca si autoritatile locale isi doresc. E ca intr-o casnicie. E doar un amical, totusi. Revansa (n.r. pentru eliminarea de la CM 1994) ar trebui intr-un meci oficial care sa conteze. Dupa tragerea la sorti parafam si cel de-al doilea meci din martie, dar sa vedem cu cine vom fi in grupa. Imi doresc echipele pe care sa le putem bate, astfel incat sa terminam grupa din Liga Natiunilor pe primul loc”, a declarat Razvan Burleanu, potrivit Telekom Sport.