FOTO Surpriză uriașă pentru Bella Gulldén din partea fanilor CSM București

Isabelle Gulldén, una dintre cele mai iubite handbaliste străine din campionatul României, a avut parte de un moment inedit ieri seară.

În timp ce ea si restul „tigroaicelor” trăgeau tare la ultimul antrenament de dinaintea partidei de azi cu CSU Danubius Galați ( Sala Polivalentă, ora 19.00, în direct pe Digisport și Telekomsport), fanii suedezei i-au decorat mașina cu baloane și mesaje de dragoste. Și totul pentru a o convinge să nu plece de la CSM București, după ce cotidianul francez „L’Equipe” a anunțat că Brest, vicecampioana din Hexagon, este interesată de serviciile ei din sezonul viitor.

Gulldén a fost vizibil emoționată de gestul celor din fan clubul „Team Bella”. Minute bune și-a privit mașina, a făcut poze și filmulețe, repetându-le admiratorilor care au așteptat-o după antrenament să-i ofere flori și ciocolată, că nu s-a gândit nici o clipă că aceștia vor face un asemenea gest pentru ea. Suporterii de la CSM București au rugat-o, încă o dată, să mai rămână la echipă și să nu dea curs altor oferte.

„Nu știu încă dacă voi pleca sau nu din vară, nici nu este acum acest lucru prioritar. Mă concentrez doar la ce am de făcut la echipă. Eu vreau să ajung cu CSM în Final Four, acesta este obiectivul principal. Bineînțeles că mă gândesc și la câștigarea Ligii Campionilor, este visul meu și îmi doresc mult să devină realitate”, a spus Bella Gulldén .

Până la debutul din acest an din Liga Campionilor (meciul este programat vineri, 26 ianuarie, la Sala Polivalenta, cu deținătoarea trofeului, Győr), fetele antrenate de Helle Thomsen mai au de disputat două partide, ambele în „Liga Florilor”: diseară cu CSU Danubius Galați și duminică cu AHCM Slobozia (ora 20.00, Sala Polivalentă). Biletele pentru ambele partide se pot achiziționa și online de pe eventim.ro, iar prețul unui bilet/meci este de doar 10 lei.

Atât handbalistele, cât și antrenoarea Helle Thomsen, au prefațat aceste întâlniri.

„Mereu te concentrezi la cel mai apropiat meci, așa că nu vom trata cu superficialitate meciurile din campionatul intern. Este foarte bine că avem jocurile acestea, putem să punem la punct unele detalii înainte de disputa cu Győr. Nu este obositor că avem două partide în 48 de ore, ne face plăcere să jucăm”, a spus Bella Gulldén, în timp ce portărița Paula Ungureanu a punctat: „Pentru noi sunt două partide de pregătire în vederea meciului cu Győr. Toată lumea așteaptă să începem Liga Campionilor, acolo există altă motivație”.

„Este bine că avem aceste meciuri înainte de Liga Campionilor. Suntem pregătite din toate punctele de vedere. Fetele sunt concentrate la aceste jocuri, chiar dacă gândul sigur ne zboară un pic și la confruntarea cu Győr. Le luăm pe rând pe fiecare și ne dorim să le câștigăm pe toate”, a mărturisit și Helle Thomsen.

Sursa: Ștefan Găvan