CSM Poli Iași, victorie clară în Antalya

La două zile după eșecul cu polonezii de la Korona Kielce (2-3), CSM Poli Iași s-a revanșat, duminică, în fața formației ucrainene de primă ligă Cernomoret Odessa, pe care a învins-o cu un categoric 3-0 (0-0), în cantonamentul din Antalya. După o primă repriză albă, echipa lui Flavius Stoican s-a dezlănțuit după pauză și a marcat de trei ori prin Ionuț Cioinac (52), Cosmin Frăsinescu (71) și Jo Santos (85), ultimul transformând impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri lateral stânga. Iașiul a dominat clar partida și s-ar fi putut impune la o diferență mai mare, dar Bosoi (8), Chelaru (9), Jo (79) și Kizito (87) au ratat din situații bune.

Antrenorul Flavius Stoican a început meciul în următoarea formulă: Koșelev – Bosoi, Cioinac, Mihalache, Bădic – Chelaru, Mihăescu – Gavrilă, Ștefănescu, Panțîru – Andrei Cristea. În repriza a doua au mai jucat: Sin, Frăsinescu, Jagodinskis, Zaharia, Jo, Pedro, Qaka (din minutul 46), Rusu (60), Sadiq El Fitouri (63), Danale (73), Kizito (78) și Taciuc (89). Nu au evoluat Kelava, Platini și Vlădeanu.

În precedentele meciuri amicale susținute în Turcia, ieșenii au învins echipa uzbekă Olmaliq cu 2-1, au remizat cu rușii de la FC Rostov (1-1) și au pierdut cu 2-3 în fața echipei poloneze Korona Kielce.

Marți, 23 ianuarie, echipa lui Flavius Stoican va disputa ultimul meci în Antalya, în compania formației poloneze Sandecja Nowy Sacz.

 

Share