FC Hermannstadt începe seria meciurilor de verificare

Fotbaliștii sibieni au încheiat cu bine prima săptămână de cantonament centralizat în localitate. Antrenorul Alexandru Pelici a declarat că este îmbucurător faptul că niciun jucător nu acuză probleme de sănătate.

„Suntem în grafic. Nu sunt probleme deosebite, nu am avut incidente neplăcute. Doi jucători doar, Răzvan Dâlbea și Daniel Tătar, acuză mici leziuni musculare, dar nu este ceva care să ne îngrijoreze”, a declarat Pelici, într-un comunicat de presă al clubului sibian.

Componenții echipei FC Hermannstadt rămân în cantonament până vineri, 26 ianuarie, perioadă în care, pe lângă antrenamente, vor susține și câteva meciuri de verificare.

„În săptămâna a doua de cantonament vom continua antrenamentele cu caracter fizic, dar vom susține și 3 amicale, toate pe terenul sintetic de la Stadionul „Municipal”.

Marți, 23 ianuarie, de la ora 13:00, întâlnim echipa ACS Poli Timișoara, din Liga 1. O zi mai târziu, de la ora 15:00, jucăm cu Performanța Ighiu, iar vineri, 26 ianuarie, de la ora 12:00, e programată partida cu ASR Brașov”, a mai spus Pelici.

Share