ACS Poli, învinsă la scor de divizionara secundă FC Hermannstadt

ACS Poli a suferit o înfrângere drastică în cel de-al treilea joc amical al iernii. Timișorenii au fost învinși cu 3-0, în deplasare, de divizionara secundă FC Hermannstadt Sibiu. Toate cele trei goluri ale gazdelor au fost marcate în primele 20 de minute de joc.

Tehnicianul Ionuț Popa i-a folosit și în acest joc pe cei trei străini testați în această perioadă: tunisianul Alaa Bouslimi, sud-africanul Ntombela Khanya și ugandezul Mahrez Kayondo.

Meciul a avut loc pe terenul sintetic Parcul Sub Arini, din Sibiu. Încă din minutul 1 gazdele au trecut în avantaj prin reușita lui Sabin Lupu. Două minute mai târziu era deja 2-0 pentru Hermannstadt, în urma golului marcat de Lucian Dumitriu. Scorul la pauză a fost stabilit din minutul 18, când a marcat și Petrișor Petrescu.

În repriza secundă scorul a rămas neschimbat, astfel că bănățenii bifează și primul eșec al iernii după victoriile cu divizionarele C Ghiroda (scor 1-0) și Sebiș (4-0). Sibiul, antrenat de timișoreanul Alex Pelici, e printre favoritele la promovare din B, fiind clasat pe locul 2 după 21 de etape.

O veste bună pentru Ionuț Popa e revenirea lui Alex Ciucur, dar și a lui Alex Munteanu după ce acesta din urmă s-a tratat la o clinică din Germania. De asemenea Gabriel Cânu începuse și el să facă alergări separate după problemele medicale avute.

ACS Poli: Straton – Străuț, Melinte, Bouslimi, Șeroni – Artean, Vașvari – Ciucur, Bîrnoi, Doman – Kayondo. Au intrat după pauză: Curileac – Cochințu, Khanya, Bocșan, Neagu, Croitoru, Zaluschi, Velcotă, Z. Radu și Popovici. Următorul joc amical pentru ACS Poli va fi mâine, de la ora 14.00, tot în deplasare, cu sârbii de la FK Vozdovac.

Foto: FC Hermannstadt / Facebook