Echipa lui Stoican, primul meci fără gol marcat în Antalya

CSM Poli Iaşi a încheiat la egalitate ultimul meci amical disputat în Antalya, 0-0 cu formaţia poloneză de primă ligă Sandecja Nowy Sacz. Echipa lui Flavius Stoican a controlat partida şi şi-a creat marile ocazii de gol, cea mai clară consumându-se în minutul 83, când Cătălin Ştefănescu a trimis mingea în bară.

Acesta a fost primul meci amical în care Iaşiul nu a marcat în Turcia. În precedentele patru meciuri, CSM Poli a înregistrat două victorii, 2-1 cu Olmaliq (Uzbekistan) şi 3-0 cu Cernomoret Odessa (Ucraina), a remizat cu ruşii de la FC Rostov (1-1) şi a cedat cu 2-3 în faţa echipei poloneze Korona Kielce.

În partida cu Sandecja, antrenorul Flavius Stoican a folosit următoarea formulă de echipă: Koșelev (63 Rusu) – Sin (67 Sadiq), Cioinac (77 Ștefănescu), Mihalache (67 Kizito), Bădic (67 Jagodinskis) – Chelaru (46 Gavrilă, 87 Vlădeanu), Qaka (46 Andrei Cristea) – Platini (46 Frăsinescu), Pedro (63 Mihăescu), Zaharia (46 Panțîru) – Jo Santos (72 Danale). Nu au jucat Kelava, Taciuc și Bosoi, acesta din urmă fiind învoit pentru a asista la nașterea fiicei sale.

Fotbaliștii ieșeni vor efecta miercuri ultimele două antrenamente în Antalya, iar joi vor reveni în țară.

 

Share