Reacția Simonei Halep după calificarea în finala de la Melbourne: „Sunt foarte mândră de mine”

Simona Halep s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open și s-a declarat mândră de propria prestație.

Liderul mondial a ținut să o laude pe adversara sa, Angelique Kerber, după ce aceasta i-a complicat calificarea în ultimul act al competiției de la Melbourne, meciul fiind unul echilibrat.

„Tremur acum, sunt foarte emoționată. Sunt foarte bucuroasă că am rezistat și am câștigat meciul. Înainte să înceapă, am știut că o să fie un meci dificil. Este un adversar foarte dificil, se mișcă bine și lovește de oriunde”, a spus Simona Halep, potrivit digi24.ro.

Accidentată la gleznă încă din primul tur, Halep a dezvăluit ce și-a propus să facă în cadrul acestei competiții și s-a declarat încântată de felul în care a rezistat în fața adversarei sale: „După accidentarea la gleznă am decis că o să lupt pentru fiecare punct și că o să merg până la capăt, că o să dau totul la acest turneu și apoi o să mă odihnesc. Astăzi a fost ca un roller coaster, sus și jos, dar nu am renunțat, nici măcar la o singură minge. Dacă nu renunți, poți să câștigi. Sunt foarte mândră de mine”.

Românca va juca finala sâmbătă, împotriva Carolinei Wozniacki și a prefațat partida: „O respect foarte mult, știu că o să fim în situații similare, o să alergăm foarte mult. După finala de la Paris am zis că o să fiu mai curajoasă. Vreau să dau ce am mai bun și să nu mă gândesc la titlu, dacă e să vină, o să vină”.

Share