Achiziții importante pentru ASU Politehnica. Doi jucători cu experiența Ligii I s-au alăturat ”Băieților în ghete”

ASU Politehnica Timișoara a oficializat astăzi primele două transferuri ale iernii. Experimentatul fundaș Cristian Scutaru și tânărul atacant Marvin Schieb s-au alăturat grupării susținute financiar de suporterii bănățeni.

Cristian Scutaru (30 de ani) se alătură ”Băieților în ghete” după o experiență mai puțin reușită la UTA, tot în eșalonul secund. Fundașul central are o amplă experiență în primul eșalon la Poli Timișoara și Dinamo. La Timișoara va evolua din nou alături de Poparadu și Mera. Alături de cel din urmă a evoluat inclusiv în cupele europene pentru fosta formație alb-violetă.

Marvin Schieb (21 de ani) e un atacant care s-a remarcat la ASA Tg. Mureș, club pentru care a evoluat inclusiv pe prima scenă. El a mai îmbrăcat tricoul formațiilor U Cluj, Pandurii, Gaz Metan și Interstar Sibiu. Schieb are și cetățenie germană și poate evolua de asemenea pe postul de aripă stânga.

Cei doi au bifat în cursul săptămânii primele minute la ASU Poli, într-un test câștigat cu 3-1 în fața grupării sârbe Vulturul Grebenac (L4). Gruparea timișorean susținută de suporteri ocupă locul 5 în B și și-a propus să atace primele trei locuri în sezonul de primăvară.

Share