Denis Rusu, ultimul transfer al lui CSM Poli Iaşi

Portarul moldovean Denis Rusu, venit liber de contract de la Zimbru Chişinău, a semnat cu gruparea din Copou un contract până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. În vârstă de 27 de ani, Rusu a evoluat în carieră doar în campionatul Republicii Moldova, la Rapid Ghidighici (2008-1014) şi Zimbru Chişinău (2014-2018).

„Este un pas înainte în cariera mea transferul la Poli Iaşi, fiindcă am plecat din Moldova şi am venit în România. Nivelul fotbalului românesc este mult mai ridicat. Sunt bucuros că am ajuns la această echipă. M-am acomodat foarte bine, iar băieţii m-au primit foarte bine”, a declarat portarul Denis Rusu.

Rusu este al şaselea transfer realizat de clubul din Copou în această iarnă, după Sadiq El Fitouri (fundaş dreapta, 23 de ani, Al Ahli Tripoli), Mădălin Mihăescu (mijlocaş central, 29 de ani, Juventus Bucureşti), Bogdan Gavrilă (mijlocaş dreapta, 26 de ani, Ethnikos Achna, Cipru), Alexandru Zaharia (mijlocaş stânga, 27 de ani, Juventus Bucureşti) şi Alexandru Taciuc (mijlocaş ofensiv, 22 de ani, Ştiinţa Miroslava). Acesta din urmă nu a fost păstrat în lot de antrenorul Flavius Stoican şi va reveni până în vară la Miroslava, în liga secundă, sub formă de împrumut.

 

 

Share