Înfruntare cu iz ”studențesc” la Timișoara. Suporterii ASU Politehnica lansează o bursă cu ocazia amicalului special cu ”U” Cluj

Amicalul ASU Politehnica – Universitatea Cluj-Napoca, din 17 februarie, e transformat de suporterii timișoreni într-un eveniment special. Pe lângă întâlnirea ”studențească” de pe gazon, suporterii bănățeni lansează Bursele Politehnica Timișoara. Prin acestea vor fi sprijiniți tinerii sportivi care au rezultate bune la învățătură, dar care nu au o situație materială foarte bună.

În prima fază vor fi ajutați cinci elevi din clasele IX-XII de ale căror cazuri se vor ocupa câte doi voluntari dintre susținătorii lui ASU Poli. Tinerii vor fi sprijiniți cu echipament sportiv, rechizite, îmbunătățirea condițiilor de trai ori haine. Mai târziu ei vor putea fi ajutați și de Universitatea Politehnica pentru continuarea studiilor.

Succesul inițiativei fanilor alb-violeți depinde și de încasările de la meciul cu ”Șepcile Roșii”, din bilete și materiale promoționale. Partida ASU Politehnica – ”U” Cluj e programată sâmbătă, 17 februarie, de la ora 14.00, pe arena ”Știința” din Timișoara, iar biletele de intrare vor costa 10 lei.