Schimbare pe banca lui ACS Poli: A plecat ”salvatorul” Ionuț Popa

ACS Poli Timișoara s-a despărțit astăzi oficial de antrenorul principal cu care a reușit în sezonul trecut să se salveze în mod miraculos de la retrogradare. Ionuț Popa a cerut să plece pe cale amiabilă după eșecul cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-1, deoarece conducerea nu a dat curs dorinței sale de a mai întări atacul echipei.

Ionuț Popa a vorbit astăzi pentru ultima dată din postura de ”principal” al timișorenilor. Antrenorul și-ar mai fi dorit măcar un atacant de careu, fiind vizat  un jucător din naționala Nigeriei. Președintele Radu Birlică a considerat africanul un jucător prea scump.

”După meciul de la Ploiești am avut o discuție cu președintele clubului. I-am spus că nu avem forță în atac. Avem un singur atacant și a spus că nu se poate. Ba, că nu vrea unul, ba că nu sunt bani. Am simți o deziluzie și i-am spus să reziliem contractul. Președintele a spus că revin. Ieri am avut o întâlnire cu jucătorii, azi cu conducerea și ne-am despărțit într-un mod elegant. Am satisfacția împlinită. Anul trecut împreună cu jucătorii în primul rând am realizat ceva istoric pentru acest club. Ajungând și în finală și semifinala Cupei. Și anul acesta echipa a avut un parcurs extraordinar în primele zece etape apoi au început să plece jucătorii și nu ne puteam încadra decât în primele zece. Le mulțumesc jucătorilor, celor care au fost alături de mine și acelor suporteri care de ieri și până azi m-au asaltat cu mesaje și au vorbit la superlativ. Le mulțumesc mult de tot”, a declarat Ionuț Popa.

Vine Grozavu

Locul lui Popa pe banca lui ACS Poli va fi luat de Leontin Grozavu. Fostul tehnician al Botoșaniului va fi prezentat probabil mâine de bănățeni. În noul staff al bănățenilor va fi și preparatorul fizic Ovidiu Chiribici, cu care Grozavu a lucrat în Moldova. Bănățenii ocupă locul 9 în Liga I, cu 26 de puncte.

Foto: Gabriel Brezeanu