100% Sport România, la toate punctele Inmedio

Asociația pentru Tineret ASPIRE, trustul care tipărește revista 100% Sport și are în portofoliu site-urile 100sport.ro, ilfovsport.ro și teresport.ro, anunță un parteneriat de lungă durată cu una dintre cele mai prestigioase firme de distribuție de presă, Inmedio.

Astfel, începând de marți, 6 februarie 2018, la toate punctele Inmedio, revista 100% Sport va putea fi găsită de cititorii fideli la toate chioșcurile din țară.

“Suntem foarte încântați că am semnat un acord cu o firmă serioasă de distribuție de presă, Inmedio. În condițiile în care produsul nostru este unul premium, am hotărât să semnăm un acord cu liderul de piață pe segmentul său, Inmedio. Sunt sigur că din acest moment, odată cu intrarea în punctele Inmedio, revista noastră va fi și mai ușor de găsit”, a declarat Cristian Manea, președintele Asociației pentru Tineret ASPIRE.

Rețeaua de distribuție a revistei 100% Sport se dezvoltă pe zi ce trece și ținem să vă anunțăm că în afara Bucureștiului, publicația noastră poate fi găsită în alte 23 zone ale țării. În curând, 100% Sport încearcă să pregătească o nouă surpriză cititorilor fideli ai revistei, printr-o accesare și mai ușoară a produsului, aceea de a fi comandată în format pdf.

Share