A început războiul în Moldova! Ambrosie îl atacă pe directorul sportiv al Botoşaniului

CSM Poli Iaşi şi FC Botoşani se întâlnesc, luni, în Copou, într-un meci ce poate fi decisiv pentru ambele echipe în economia luptei pentru play-off. Dacă oaspeţii se pot mulţumi şi cu o remiză, echipa ieşeană este obligată să câştige pentru a rămâne în grafic. În cazul unui succes, elevii lui Flavius Stoican îşi vor egala la puncte rivalii din Moldova, ba chiar le vor lua faţa atât la golaveraj, cât şi la rezulte directe. Cum miza meciului este uriaşă, oficialii celor două echipe au scos deja săbiile şi au început duelul de la distanţă.

Preşedintele lui CSM Poli, Adrian Ambrosie (FOTO), a lansat un mesaj tăios către directorul sportiv al Botoşaniului, ieşeanul Anton Heleşteanu.

“Am auzit că oficialii de la Botoşani fac deja presiuni. Mai precis un oficial de-al lor. Este acolo un domn cu buletin de Iaşi care în vară a făcut tot posibilul să ne ia gratis mai mulţi jucători. A şi făcut-o. Acum, vrea să pună presiune înaintea meciului direct. Ba nu-i convine terenul, ba stadionul, ba vestiarul, probabil nici vremea… Îi transmit să termine cu aceste manevre de intimidare. Ne dorim ca meciul să se dispute pe teren, nu în afară. De asemenea, fac un apel din nou la Federaţia Română de Fotbal să delege un arbitru de top la acest meci decisiv pentru play-off”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

Share