EXCLUSIV / Frații Herea, în sfârșit împreună pe teren: „Cu el alături sunt mai puternic”

Ovidiu și Claudiu Herea și-au îndeplinit în sfârșit visul, acela de a fi coechipieri. Aceștia au îmbrăcat tricoul echipei CS Balotești, într-o partidă amicală disputată sâmbătă, pe Coresi, împotriva Chindiei Târgoviște.

Fratele mai mic, Claudiu, a jucat din nou alături de colegii din Liga a II-a și, de această dată, l-a avut alături și pe Ovidiu. Fostul fotbalist al lui Sepsi Sfântu Gheorghe a dezvăluit în exclusivitate pentru 100% Sport sentimentele ce l-au încercat în meciul câștigat de Chindia cu scorul de 1-0.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA PARTIDA CS BALOTESTI – CHINDIA TARGOVISTE!

„M-am simțit foarte bine, am simțit o siguranță în joc. Cu el alături sunt mult mai puternic. Mă ajută foarte mult în teren, vorbește în permanență și este foarte pozitiv. Sunt sigur că o să cresc foarte mult dacă o să jucăm împreună și în meciurile oficiale”, a mărturisit Claudiu Herea, pentru 100% Sport.

Frații Herea ar putea rămâne până în vară la CS Balotești, în așteptarea unor oferte mai importante, dar Claudiu a mărturisit că nu au luat încă o decizie în ceea ce privește viitorul lor profesional.

„Nu pot să spun în momentul ăsta ce planuri avem, pentru că nu ne-am hotărât. Vrem să luăm cea mai bună decizie pentru că nu mai suntem niște copii”, a mai spus Claudiu Herea.

Share