FC Voluntari i-a stricat debutul lui Leo Grozavu la Timișoara GALERIE FOTO

Repriza secundă a duelului ACS Poli – FC Voluntari, scor 2-3, a fost una dintre cele mai spectaculoase ale începutului de an din Liga I. Ilfovenii au condus cu 1-0 la pauză în meciul de debut al tehnicianului Leo Grozavu pe banca gazdelor, dar s-au văzut apoi conduși pe tabelă. În cele din urmă formația lui Claudiu Niculescu a avut câștig de cauză după un gol marcat de Ionuț Voicu în ultimul minut de joc.

Scorul a fost deschis pe ”Dan Păltinișanu” după doar zece minute de joc. Adrian Bălan s-a descotorosit de Melinte din preluare și a înscris printre picioarele lui Straton. Tot formația din Voluntari a avut marile ocazii în continuare, faze la care au participat chiar timișorenii echipei: Ivanovici și Daniel Benzar. În prima parte ACS Poli a trimis doar două șuturi spre spațiul porții.

Repriza secundă a avut o altă desfășurare. La trei minute de la reluare Alex Popovici profită de erorile din defensiva oaspete și-l învinge pe Petrariu. Mai mult, în minutul 69 Artean își duce echipa în avantaj printr-un șut superb din afara careului. 2-1 pe tabelă pentru ACS Poli rezistă însă doar două minute, căci la poarta cealată marchează din nou Bălan, tot printr-o execuție frumoasă după ce inițial șutul lui Ivanovici a fost blocat. Bălan a ratat și un penalty în minutul 81, dar până la urmă echipa sa a plecat cu toate punctele de pe Bega.

În minutul 90 nou intratul Voicu a înscris pentru 3-2 în favoarea Voluntariului cu o execuție pe spate în urma unei lovituri libere. În urma acestui rezultat cele două formații care se vor reîntâlni în play out au făcut schimb de locuri în clasament. Voluntariul lui Claudiu Niculescu a urcat pe 9 iar ACS Poli își continuă declinul de opt runde, căzând acum până pe poziția a 10-a. Iar dacă Chiajna îvinge Dinamo, alb-verzii îi vor duce pe bănățeni până pe 11.

ACS Poli Timișoara: Straton – Străuţ, Melinte, Şeroni, Neagu – Vaşvari – Velcotă (cpt.), Croitoru (64 Artean), Zaluschi (46 Doman), Ciucur (85 Bîrnoi) – A. Popovici. Pe bancă: Curileac – Khubutia, Enescu, Cochințu. Antrenor: Leontin Grozavu.

FC Voluntari: Petrariu – Pleaşcă, Achim, Cazan, Bucurică – Căpăţână (64 G. Deac), Răuţă, C. Lazăr (cpt.), D. Benzar – Ivanovici (83 I. Voicu) – Ad. Bălan. Pe bancă: Balauru – Novac, Pîrcălabu, Leasă, Horj. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Foto: Gabriel Brezeanu

Share