Pariul lui Gheorghe Hagi: „Poate să câștige Balonul de Aur”. De ce vrea „Regele” să plece din țară și care este cea mai mare realizare a sa

Gheorghe Hagi si-a repatriat fiul dupa perioada petrecuta la Fiorentina si ii ofera toata increderea de care un fotbalist de varsta lui Ianis are nevoie. L-a introdus ca titular, i-a oferit tricoul cu numarul 10 si banderola de capitan si nu a uitat sa il laude.

„Regele” a afirmat ca Ianis Hagi va cuceri intr-o zi Balonul de Aur: „Este foarte talentat si, fotbalistic vorbind, are mentalitatea corecta. Ca jucatori suntem diferiti. El este puternic si ambitios. stie ca trebuie sa faca sacrificii, daca vrea sa ajunga departe. Am mare incredere in el. Stiu ca poate intr-o zi sa castige Balonul de Aur. E decar, un foarte bun pasator si loveste foarte bine cu ambele picioare.”

Gheorghe Hagi si-a infiintat propria academie si a reusit sa castige titlul cu jucatori tineri in care a vazut potetial si din care a scos tot ce era mai bun. Tehnicianul este mandru de ceea ce a realizat si crede in continuare in pustii din subordine.

„Academia este cel mai bun si important lucru pe care l-am facut dupa ce m-am lasat de fotbal. Fiecare copil talentat care trece pragul academiei are sansa lui. Eu cred in tineri.

Nu ma mira ca am luat titlul. A fost munca multa si bine facuta. Hagi e facut pentru a castiga. In 5 ani am ajuns in liga nationala, dupa alti trei ani am reusit sa luam titlul. Doar eu si echipa mea am crezut in asta. La juniori avem o multime de succese”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit gsp.ro.

In ceea ce priveste plecarea din tara, despre care s-a tot vorbit, Hagi nu neaga aceasta dorinta si a explicat motivul pentru care ar parasi Romania: „Am declarat ca vreau sa plec din tara pentru ca nu se face nimic concret pentru sport. Asta ma deranjeaza cel mai mult. Toata lumea se dezvolta, Romania bate pasul pe loc. Eu sunt un om caruia ii place sa castige tot timpul. Va doresc numai bine!”.