Leo Grozavu a început să facă și curățenie la ACS Poli

Noul antrenor al lui ACS Poli a început să facă modificări importante în lotul timișorean. Leo Grozavu a renunțat la trei jucători în această săptămână și se bazează deja pe un nume nou în Banat.

Cătălin Doman (30 de ani) a fost împrumutat până în vară la Dunărea Călărași, sub comanda lui Dan Alexa. Mijlocașul a adunat 15 prezențe în acest sezon al Ligii I, dar nu a avut nicio realizare deosebită.

Pe lista plecărilor a ajuns și Cristian Bocșan (foto). Șapte prezențe în acest sezon la ACS Poli. Fundașul central în vârstă de 23 de ani va juca, tot sub formă de împrumut, la o altă divizionară secundă, concitadina FC Ripensia.

În mod inedit, Leo Grozavu nu se bazează nici pe un jucător proaspăt achiziționat. Africanul Mahadi Kayondo a plecat ieri cu destinația București și a fost de asemenea propus celor de la Dunărea Călărași.

În schimb, bănățenii au ajuns la o înțelegere cu argentinianul Maxi Oliva. Fostul fundaș stânga al lui Dinamo a semnat cu timișorenii până în vară, cu drept de prelungire, și va purta numărul 21 pe tricou la ACS Poli.

Leo Grozavu va lua o decizie și în privința unui alt argentinian. Atacantul Esteban Ciacchieri a fost testat de bănățeni într-un joc amical la începutul săptămânii, scor 2-1, cu ACS Ghiroda (L3). Meci în care jucătorul care ar putea fi împrumutat de la Botoșani a și marcat un gol.

Foto: Gabriel Brezeanu