VIDEO | Gnohere a spart ghinionul roș-albaștrilor!

Harlem Gnohere a întrerupt seria eșecurilor în fața echipelor italiene, aducând victoria pentru FCSB în meciul cu Lazio din cadrul șaisprezecimilor Europa League.

„Bizonul” a marcat unicul gol al partidei în minutul 29 din pasa lui Constantin Budescu și a adus speranța în rândul susținătorilor echipei bucureștene. Este primul meci câștigat de FCSB de la Revoluție încoace în fața unei echipe din Italia, iar francezul s-a declarat încântat că a reușit să intre în istoria acestei grupări.

Returul se va juca joia viitoare, la Roma, iar Gnohere consideră că echipa sa pornește cu prima șansă în următoarea partidă cu Lazio.

„Este plăcut pentru că a fost un meci mare. Am reuşit să-i batem, am jucat bine, ne-am apărat şi am atacat bine împreună. E clar că avem un avantaj pentru că am câştigat. Ca să se califice, ei trebuie să marcheze de două ori.

Trebuie să facem totul pentru a obţine ceva la Roma, trebuie să marcăm, pentru că astfel le va fi greu să se califice. Trebuie să jucăm normal, ca şi cum ar fi primul meci. Trebuie să fim primii la minge, ca şi astăzi, şi apoi vom vedea ce va fi. Sper mult ca, la final, calificarea să fie a noastră”, a spus Gnohere, potrivit Digi Sport.

Share