Iașiul urcă pe loc de play-off după victoria de la Timișoara

CSM Poli Iași a făcut un nou pas important spre play-off prin victoria obținută pe Bega, în fața lui ACS Politehnica Timișoara, scor 2-1 (2-0), duminică, într-un meci contând pentru etapa a 25-a a Ligii I, penultima a sezonului regulat.

Platini (minutul 11) și Andrei Cristea (26) au adus liniștea în tabăra Iașiului încă din prima repriză, golul gazdelor fiind marcat de Vașvari, din penalty, în minutul 88. În urma acestui succes, al patrulea consecutiv, CSM Poli Iași a acumulat 39 de puncte și a urcat pe loc de play-off. Dacă va învinge Viitorul, pe teren propriu, în ultima etapă, Iașiul va termina în primele șase indiferent de celelalte rezultate.

„Poate nimeni nu credea, dar am muncit, suntem încrezători că putem face lucruri mari, iar oamenii din Iaşi ne iubesc. Merităm, chiar dacă nu s-a făcut atâta tam-tam. Majoritatea oamenilor vor Dinamo în play-off, dar eu zic că noi merităm să fim acolo. Va fi o finală cu Viitorul, ne dorim să câştigăm, dar depindem şi de alte rezultate. Vom vedea cum vom aborda acea partidă“, a spus antrenorul Iașiului, Flavius Stoican.

Share